NO AL TANCAMENT DEL CICLE DE FORJA  A L’EASD, ONDARA(Lleida).

LA FIRMA D´AQUEST FORMULARI SERÀ ENTREGADA A LA EASD ONDARA I RESPONSABLES DE L´AFOC RECOLZARAN EL PROCES DE RECOLLIDA DE FIRMES PER AJUDAR A LA CONTINUITAT DELS ESTUDIS DE FORJA.

La baixa matriculació del cicle de Forja Artística de l’EASD d’Ondara, pretén ser l’excusa per justificar-ne el tancament, juntament amb el d’altres cicles del mateix caire. Aquest tancament s’estaria decidint sense donar a temps a comptar amb la propera matriculació i a més suposaria deixar sense continuïtat als alumnes de primer curs(el cicle dura 2 anys).

Més de 60 anys d’estudis a l’Escola han format bona part dels forjadors de Lleida i rodalies. D’aquestes classes els alumnes surten preparats pel món laboral i moltes vegades amb feina, cosa que no pot dir cap altra “escola de forja” oficial. Els alumnes de Tàrrega, tenen la sort de comptar amb un bon mestre,  que es preocupa per millorar i per ensenyar als alumnes com no ho fa ningú més, éssent la única escola d’Art (parlant de forja), a tota Catalunya, que no reb queixes de l’alumnat.

Tancar unes classes que donen bons resultats demostrats, deixant a alumnes a l’estacada tot proposant-los alternatives falses que els porten a “escoles de forja” que no funcionen, lluny de casa seva, això només voldria dir que el departament d’ensenyament no vol que hi hagi ensenyança.

Per tot això, considerem aquesta decisió un error,  fruit del desconeixement i el descuit,  i demanem que es revoqui de seguida!

Els alumnes de l’escola s’estàn manifestant en contra i recollint firmes i des de l’AFoC, hem iniciat una campanya informativa itambé una recollida firmes.

·         Si no hi estàs d’acord! Signa a :

Nom *
Nom
NO es divulga la informació personal es fa arribar directament al proces de enviament de firmes.
Recolzo el cicle de forja a EASD ONDARA *
Aqui hi ha certa validesa legal en declarar la seva intenció en firmar aquesta proposta.

 

I a més escriu la teva opinió a la direcció de la escola   http://www.eaondaratarrega.com/contacte.php    i siusplau expressa la teva queixa.

 

En nom de la junta directiva i dels forjadors de l’AFoC.