Fira Alins 2016. 8 - 9 - 10 Juliol

Vall Ferrera – Alins

Benvolguts i benvolgudes,

Des de l’organització de la Fira del Ferro d’Alins a la Vall Ferrera ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos saber que ja estem posant fil a l’agulla a la preparació de la propera edició de la Fira. De moment, ja us podeu reservar a la vostra agenda el segon cap de setmana de juliol, els dies 8, 9 i 10, per venir a compartir experiències, coneixement i també molts moments de diversió i passió pel ferro!

Us podem avançar que ja tenim el lema de la setena edició “Forjant l’art. Vallferrera, espai d’inspiració i creació” i es que la temàtica d’enguany girarà entorn a l’art i el ferro. Una setmana abans de la Fira del ferro, una sèrie de pintors i pintores estaran per la Vall Ferrera pintant motius relacionats amb els treballs de forja elaborats durant les edicions anteriors. El mateix cap de setmana de la Fira les seves obres estaran exposades al públic. Està obert a propostes artístiques que tinguin com a tema el ferro i/o la forja!

Properament us farem arribar més informació sobre el programa d’activitats, així com el formulari d’inscripció.

Si voleu fer-nos arribar propostes o suggeriments de millora, estarem encantades!

Moltes gràcies per la vostra dedicació!

Una forta abraçada
Salut i ferro

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Estimados y estimados

Desde la organización de la Fira del Ferro d’Alins en Vall Ferrera, nos ponemos en contacto con vosotros para comunicaros que ya estamos manos a la obra con la preparación de la próxima edición de la Fira.

De momento, ya os podéis reservar a vuestra agenda el segundo fin de semana de julio, los días 8, 9 y 10, para venir a compartir experiencias, conocimientos y también muchos momentos de diversión y pasión por el hierro.

Os podemos avanzar que ya tenemos el lema de la séptima edición “Forjando el arte. Vallferrera, espacio de inspiración y creación” y es que la temática de este año gira alrededor del arte y el hierro. Una semana antes de la Fira, una serie de pintores y pintoras estarán por la Vall Ferrera pintando motivos relacionados con trabajos de forja elaborados durante las ediciones anteriores. El mismo fin de semana de la Fira sus obras estarán expuestas al público. Está abierto a propuestas artísticas que tengan como tema el hierro y la forja!

Próximamente os enviaremos más información sobre el programa de actividades, así como el formulario de inscripción.

Si nos queréis enviar alguna propuesta o sugerencia, adelante!

Muchas gracias por vuestra dedicación

Un fuerte abrazo

Salud y hierro

Sandra

..............................................................................................................................

mOntanyanes
estratègies creatives per a la dinamització local
sandra@montanyanes.net //> www.montanyanes.net  
Crta C13 km-131. Espai mOn (edifici El Racó costat benzinera BP) 
25594 Rialp · Tel. 973 620 670 / Fax. 973 621 440 / Mob. 609 65 73 15