FER-SE SOCI DE L´AFOC

Si ets forjador i treballes a Catalunya t´animem a que t´inscriguis a l´AFOC. Podràs rebre informació dels socis i la pròpia associació d´interès per a la teva professió. A més el teu taller estarà publicitat a la nostra web per a que els professionals de la construcció, la decoració i galeristes d’art puguin conéixer de prop la teva feina com a forjador i treballador del metall i et puguin trobar al MAPA DE FORJADORS.

També pots ser un soci simpatitzant de l´AFOC i recolzar la associació, ser informat de totes les seves activitats i participar amb descompte als events. No podràs pero tenir veu a la assamblea general.

El formulari d´inscripció és en format Word. Fes-nos arribar una copia en word o pdf a la adreça socis@afoc.cat  recorda posar la teva firma digital o escanejada perque és un document.

La alta com a soci de AFOC implica la acceptació dels estatuts de la associació així com la alta al directori de tallers per provincies i el pagament de quota anual de 60 euros.
- Atenció! Si vols recolzar la funció de l´AFOC com a soci simpatitzant amb una quota de 15 eurospots especificar-ho al formulari i seràs informat de totes les activitats de l´AFOC.

La teva informació estarà protegida sota la llei de protecció de dades actual.


Per a demanar la BAIXA de l´AFOC s´ha de fer arribar un correu a la adreça socis@afoc.cat 

219447_large.jpg