7-8 JULIOL 2018 . IX FIRA DEL FERRO PIRINENC

001.jpg

IX FIRA DEL FERRO PIRINENC

Vall Ferrera – Alins

Forjadores i forjadors!

Us escrivim des de l’organització Boscos de Ferro per fer-vos arribar la informació de la 9a edició de la Fira del Ferro Pirinenc.

El cap de setmana del 7 i 8 de juliol la Vall Ferrera es prepararà per acollir aquesta festa del foc i el ferro única al Pirineu! Des de l’Associació Boscos de Ferro, posarem, com sempre, tots els mitjans possibles, tant a nivell material com de voluntariat, per tal que la vostra experiència sigui el més agradable possible i que gaudiu al màxim de l'estada.

Enguany, comptem amb Andorra com a país convidat i ens centrem en la relació amb aquest territori en el marc de la nova xarxa de pobles del ferro, com a exemple de cooperació transfronterera. Paral·lelament, el projecte de forja consistirà en l’elaboració d’un banc artístic per a cada poble de la Vall Ferrera.