Fira de forjadors a Besalú 8-9 Abril

BESALÚ,  del 8 al  17 d’abril  del 2017

Benvolguts/es amics/gues,

Des de l’associació Acunç, voldríem convidar-vos, un any més, a la XXIIIa fira de forjadors de Besalú.
Tal com vam fer l’any passat, volem tornar a fer una peça conjunta amb tots els que pugueu assistir a la trobada d’enguany.
El proper dia 8 d’abril inaugurarem la fira i com cada any farem l’exposició a Can Llaudes.

Volem fer una peça entre tots i la començarem el dissabte dia 8 a les 9.00 del matí i l’acabarem el diumenge dia 9 a l’hora de dinar. L’exposició de Can Llaudes la tindrem oberta des del dia 8 fins el dilluns 17, dia de Pasqua.
A partir d’aquest any, la fira passarà a ser bianual.
Aquest any, la inauguració de l’exposició anirà a càrrec del Sr. Manuel Medarde Sagrera, enginyer i arqueòleg, especialista en la figura d'Antoni Gaudí, i un dels fundadors del The Gaudí Research Institute (Colònia Güell, Santa Coloma de Cervelló) juntament amb el           Sr. Etsuro Sotoo, escultor en cap de la basílica de la Sagrada Família de Barcelona i continuador de l'obra de Gaudí. L'any 2015 va completar la Façana del Naixement i va realitzar les portes en bronze de la mateixa.

Tanmateix, aprofitem per informar-vos que aquestes dues personalitats enteses i vinculades molt properament a la figura d'Antoni Gaudí, oferiran una conferència a l'entorn de la figura d'aquest genial artista.

Enguany, tenim el plaer i la sort de poder fer una peça que quedarà ubicada al costat de l’entrada del The Gaudí Research Institute a la Colònia Güell.

Quan tinguem tot el disseny ben preparat, us  passarem un dibuix perquè sapigueu com serà la peça. Així com els materials que emprarem per si voleu preparar alguna eina específica.

Necessitaríem que ens confirméssiu la vostra assistència, ja sigui o bé per portar peces a l’exposició, o bé per participar a forjar l’escultura que s’ha dissenyat.

Adjunt hi ha dos documents, un amb la convocatòria i la normativa de l’exposició i l’altre per a que feu la inscripció tant a l’exposició com a la forja al carrer. També ens cal saber si voleu muntar parada de peces de forja.

Aquest any tornarem a fer la forja al carrer a la plaça del costat de l’església, als claustres. Allà  hi deixarem totes les eines, les fornals i les encluses al carrer durant els dies 8 i 9 d’abril.

Igual que l’any passat, dir-vos que disposarem d’un martinet hidràulic que ens cedeix l’empresa NARGESA per poder fer la peça conjunta.

Tots els inscrits a la forja al carrer, tindran el dinar i sopar pagat amb el preu de la inscripció i una samarreta de record (1 dia 20€ i 2 dies 30€). (Dinar; fideuà, sopar; graellada de carn i dinar; paella).

Així mateix us informem que enguany no ens podem fer càrrec de les pernoctacions i és per això que l’Ajuntament ens cedirà el pavelló per poder-hi dormir. Hi haurà matalassos, lavabos i dutxes.

Al costat del pavelló també hi deixarem un espai amb llum per si algú té autocaravana o algun tipus de furgoneta adaptada. Així també podrien fer servir les dutxes.

Estem en tractes amb diferents establiments per veure si ens deixen uns preus més econòmics per fer les pernoctacions, es per això que us demanem que ens digueu el més aviat possible si esteu interessats en allotjar-vos en un apartament. Els preus dels apartaments costen uns 30€ per persona i nit. L’únic problema es que no els lloguen per una sola nit, s’han d’agafar les dues nits.

Desde Acunç, podem destinar 15€ per persona a descomptar de l’import total de les dues nits a les 30 primeres persones que ens confirmin l’allotjament a aquests apartaments.

Per si voleu saber quins són els apartaments, us en detallem els noms per si els voleu veure.

-          Apartaments Saltarel·lo

-          Cal Fuster

-          Can Fruitós

Altres establiments;

-          Hotel Tallaferro

-          Hotel 3 Arcs

-          Els Jardins de la Martana

-          Casa Marcial

Quedem a l’espera de rebre noticies vostres.

Atentament,

COMISSIONAT:

Joel Amat    

Telf : 617-65-14-75

E-mail:  forjabesalu@gmail.com

La Junta Organitzadora